Eisenhowerlaan

Den Haag

Verkocht
eisenhowerlaan-138-den-haag-zuid-holland-return-photography-precipitation_018.jpg
eisenhowerlaan-138-den-haag-zuid-holland-house-photography-deluxe_006.jpg
eisenhowerlaan-138-den-haag-zuid-holland-house-photography-deluxe_007.jpg
eisenhowerlaan-138-den-haag-zuid-holland-house-photography-deluxe_017.jpg
eisenhowerlaan-138-den-haag-zuid-holland-house-photography-deluxe_025.jpg
eisenhowerlaan-138-den-haag-zuid-holland-house-photography-deluxe_021.jpg
eisenhowerlaan-138-den-haag-zuid-holland-house-photography-deluxe_019.jpg
eisenhowerlaan-138-den-haag-zuid-holland-house-photography-deluxe_026.jpg
  • Type woning Type woning stadsvilla
  • Kamers Aantal kamers 5
  • Woonoppervlakte Woonoppervlakte 201 m2
  • Status Status Verkocht

Omschrijving

Het markante kantoorgebouw met monumentaal karakter, gelegen aan de Eisenhowerlaan 138–140 in het Statenkwartier in Den Haag, is getransformeerd naar een tweetal half vrijstaande villa’s en een tweetal herenhuizen.

Bij de transformatie is de keuze gemaakt de oorspronkelijk gevel te behouden, maar deze wel met zorg te laten renoveren in een klassieke stijl waarbij zoveel mogelijk originele details zijn behouden. Naast het behouden van de oorspronkelijke gevel met aan de voorzijde halfronde erkers, heeft WoonHolland besloten zoveel mogelijk inpandige elementen te behouden, waaronder de hoge plafonds. Verder heeft WoonHolland het geheel hoogwaardig en tijdloos laten verbouwen. Elke woning is voorzien van een eikenhouten visgraatvloer, en een royale stelpost voor het plaatsen van een luxe keuken. Door het combineren van klassieke- en moderne details is er een ideale mix tussen authentiek en hedendaags comfort tot stand gekomen.

De woonoppervlakten variëren van circa 201 t/m 229 m2, en zijn allen in 2021 opgeleverd.

Eisenhowerlaan 138

Deze half vrijstaande villa met een tweetal parkeerplaatsen op eigen terrein, heeft rijk gedetailleerde trappartijen en een centrale entreehal. De woning beschikt over circa 201 m2 woonoppervlakte met vijf slaapkamers, een woon-/eetkeuken, twee badkamers en een ruime tuin aan voor-, zij- en achterkant. De combinatie van een nieuwe afwerking en de originele deuren inclusief deurbeslag, zorgen er voor dat de woning een statig karakter heeft. Het centraal gelegen, fraaie en lichte bordestrappenhuis is een eyecatcher en de perfecte schakel tussen de verschillende verdiepingen en ruimtes van de woning.

Eisenhowerlaan 138 A

Via een afgesloten achterom en achtertuin van circa 13 meter diep, betreedt u via de voordeur de vestibule van het herenhuis met een woonoppervlakte van circa 216 m2. Vanuit de woonkeuken wordt er toegang verstrekt naar de living en het trappenhuis welke toegang verstrekt naar de overige verdiepingen. Op de eerste en tweede etage treft u een totaal van vijf slaapkamers en twee badkamers. De voorslaapkamer op de eerste verdieping beschikt over een charmant balkonnetje met uitzicht op de voortuin, en de achterslaapkamer over een ruim terras met uitzicht op de achtertuin.

Eisenhowerlaan 138 B

Dit herenhuis met een woonoppervlakte van 227 m2 beschikt over een vijftal slaapkamers, twee badkamers en een voor- en achtertuin. Via een afgesloten achterom en een diepe achtertuin van circa 15 meter krijgt u toegang tot de woning. De riante woonkeuken geeft toegang tot de ruime living met halfronde erker uitkijkend op de voortuin. De eerste en tweede etage zijn te bereiken via het trappenhuis in het midden van de woning. De twee achterslaapkamers op de eerste etage en één slaapkamer op de tweede etage beschikken over een balkon. Tevens treft u in de voorslaapkamer op de eerste etage een marmeren schouw en wederom toegang tot een balkon.

Eisenhowerlaan 140

Deze half vrijstaande villa met een woonoppervlakte van circa 228 m2 beschikt over vijf slaapkamers, twee badkamers, een woon-/eetkeuken en een voor-, zij- en achtertuin. Ook zijn er twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Het centrale bordestrappenhuis met een hoog raam met gebrandschilderd glas zorgt voor een prachtige verbinding tussen alle verdiepingen en ruimtes. De romantische voorslaapkamer met erker beschikt over een zijbalkon met overkapping.

 

Disclaimer

Deze informatie maakt geen onderdeel uit van de contractstukken. Ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, kunnen aan de afgebeelde tekeningen, artist impressies, foto’s en teksten geen rechten worden ontleend. Alle wijzigingen in tekst en illustraties zijn voorbehouden aan WoonHolland.

Deze informatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld naar de gegevens en tekeningen van de architect en adviseurs van dit plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van geringe architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen die kunnen voortkomen uit nadere eisen, wensen en goedkeuringen van overheden en/of nutsbedrijven.