Investeren

In tijden dat woonruimtes steeds schaarser worden, is het onze missie om woningen meer waarde te geven en beschikbaar te stellen voor de particuliere woningmarkt. Met een team van specialisten maken we een passend renovatieplan dat rekening houdt met de oorspronkelijke architectuur van de woning. In al die jaren hebben we een groep van partners om ons heen verzameld, die staan voor duurzaamheid en vakmanschap.

Wij bouwen, met trots, droomhuizen.

En dat niet alleen. Ook voor investeerders zijn wij de partij die zorgt voor mooi rendement. Enerzijds maken wij mooi wonen mogelijk en anderzijds maken wij een aantrekkelijk rendement mogelijk.

  • Een goed rendement
  • Kortlopende investering
  • De inleg en de aflossing staan onder toezicht van een notaris

Quote van een particuliere investeerder

'Sinds 2013 heb ik samen met WoonHolland in 5 projecten geïnvesteerd. Dat is mij zeer goed bevallen heeft mij inderdaad steeds 7% rendement op jaarbasis opgeleverd. In 2017 ben ik weer in 2 nieuwe renovatieprojecten in Haarlem en Den Haag gestapt. Bij mijn bank moet ik binnenkort misschien wel rente gaan betalen op mijn spaargeld.'

Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvend gesprek  om de mogelijkheden te bespreken om te investeren in een of meerdere van onze projecten, laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier of neem contact op met ons kantoor en vraag naar Ferry van Heusden.