Project Kloosterhof: Kerkstraat 22 A

Wassenaar

Vraagprijs: €735.000 k.k.
Verkocht
Kerkstraat22b.jpg
kerkstraat-22a-wassenaar-house-photography-deluxe_033.JPG
kersstraat 22a!.jpg
Kerkstraat 22a!!.jpg
`!!!1.jpg
Kerkstraat 22a....jpg
  • Type woning Type woning Eengezinswoning
  • Kamers Aantal kamers 5
  • Woonoppervlakte Woonoppervlakte 155 m2
  • Status Status Verkocht

Omschrijving

Deze woning maakt onderdeel uit van het project Kloosterhof, een binnenstedelijke herontwikkeling in de oude dorpskern van Wassenaar aan de Kerkstraat 22, 22A, 22B1 en 22C, bestaande uit 2 stadsherenhuizen, een groot dubbel bovenhuis en een vrijstaande woning en (fase II) de realisatie van 4 nieuwbouwwoningen aan de Vreeburglaan

Op een ideale locatie, midden in het centrum van Wassenaar op loopafstand van alle voorzieningen als winkels en openbaar vervoer ligt dit schitterend gerenoveerd stadsherenhuis met o.a. vijf slaapkamers, twee luxe badkamers, open design keuken en zonnige achtertuin.

Indeling: entree, hal met meterkast en garderobe, tochtseparatie naar de gang met trapkast, toilet en openslaande deuren met roede verdeling naar lichte L-vormige woonkamer met erker, luxe design keuken met o.a. Siemens studio line inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast/vrieskast, oven, combi-magnetron en een vaatwasser, openslaande deuren naar de goed op de middag en avondzon gelegen achtertuin;

1e verdieping: overloop met separaat toilet, voorslaapkamer, voorslaapkamer met toegang naar het balkon, achterzijslaapkamer, eveneens met toegang naar het balkon, luxe badkamer met ligbad, inloop (regen) douche en dubbele wastafel meubel.

2e verdieping: overloop met toegang naar de vliering, voorslaapkamer met dakkapel, achterslaapkamer met balkon, tweede badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel, separate wasruimte.

Vliering bereikbaar middels vlizotrap

Deze woning maakt onderdeel uit van een binnenstedelijke herontwikkeling in de oude dorpskern van Wassenaar aan de Kerkstraat 22, 22A, 22B1 en 22C, bestaande uit 2 stadsherenhuizen, een groot dubbel bovenhuis en een vrijstaande woning en (fase II) de realisatie van 4 nieuwbouwwoningen aan de Vreeburglaan.

Bijzonderheden:
* Alle woonvertrekken zijn voorzien van fraaie houten parket vloeren;
* Nieuwe kozijnen met HR++ glas;
* Nieuwe elektra, waterleiding en afvoer, gasleiding en CV-installatie;
* Fabrieksgarantie op de apparatuur;
* Oplevering fase 1 van het project;
* 1 jaar garantie van de aannemer op de uitgevoerde werkzaamheden, garantie geschiedt middels documenten in de garantiemap behorende bij de woning, de garantiedocumenten worden aan de koopovereenkomst toegevoegd;
* Eigen grond;
* Via een achterom is de achtertuin vanaf de straat te bereiken.

Verkoopcondities:
- Bouwkundige keuring NEN-norm 2767 wordt uitgevoerd;
- Veiligheidskeuring gasinstallatie (NEN –norm 1078) en elektra (NEN-norm 1010);
- Asbestinventarisatie en certificering voor eindcontrole asbestverwijdering (NEN-norm 2990);
- Certificering voor eindcontrole asbestverwijdering NEN-norm 2990;
- Projectnotaris; Buren Legal te Den Haag;
- De navolgende clausules zijn van toepassing: ouderdom, materialen, asbest en niet bewoningsclausule;
- De woning is zowel tijdens als na de renovatie bouwkundig gekeurd. Deze rapporten zijn onderdeel van de koopovereenkomst. Koper kan zelf ook de woning laten keuren voor aankoop.