Project Clio Residence: Cliostraat 14 B

Amsterdam

Vraagprijs: €835.000 k.k.
Te koop
Cliostraat 14 - 9.jpg
Cliostraat 14 - 10.jpg
Cliostraat 14 - 16.jpg
Cliostraat 14 - 19.jpg
Cliostraat 14 - 21.jpg
Cliostraat 14 - 20.jpg
  • Type woning Type woning Appartement
  • Kamers Aantal kamers 2
  • Woonoppervlakte Woonoppervlakte 124 m2
  • Status Status Te koop

Omschrijving

Heerlijk, licht en strak gerenoveerd 3-kamerappartement van ruim 124 m² midden in het populaire Amsterdam Zuid. De woning maakt onderdeel uit van het onlangs hoogwaardig gerenoveerde complex "Residence Clio". Hier is een zestal woningen gerealiseerd, elk stijlvol gerenoveerd met behoud van het authentieke karakter.

LIGGING:
De Cliostraat is een rustige, kindvriendelijke zijstraat van de Beethovenstraat. In de directe nabijheid treft u diverse (lagere) scholen en een grote diversiteit aan winkels, restaurants en cafés. De bereikbaarheid is perfect, zowel met eigen als met openbaar vervoer. Binnen enkele minuten rijden zit u op de Ring A10. Op de fiets bent u binnen 5 minuten in het Vondelpark of in de populaire buurt de Pijp!

INDELING:
Eigen entree vanaf de straat. Hal, toilet, lichte woonkamer met luxe open keuken en een ruime bergkast. Door de hoekligging heeft deze ruimte veel lichtinval.

Trap naar het souterrain. Hier bevinden zich twee zeer royale slaapkamers met ieder z'n eigen luxe badkamer. Op de overloop nog een ruime kast voor de wasmachine en droger.

Het geheel is hoogwaardig en tijdloos verbouwd. In de gehele woning ligt een eikenhouten visgraat vloer!

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlak 124 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig);
- Hoogwaardig gerenoveerd;
- 2 slaapkamers, 2 badkamers;
- Dubbelglas;
- Vloerverwarming;
- Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam (Alg.vw. 2000);
- Einde tijdvak 31-12-2051;
- Canon zal ca. € 1.045,= per jaar worden (onder voorbehoud);
- Project notaris: HamansBlocks;
- Kleine VvE bestaande uit 6 leden.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.