Project Clio Residence: Cliostraat 12 I

Amsterdam

Vanaf: €1.125.000 k.k.
Verkocht
Cliostraat.jpg
clio.jpg
clio2.jpg
badkamerclio.jpg
cliotekening.jpg
  • Type woning Type woning Appartement
  • Kamers Aantal kamers 3
  • Woonoppervlakte Woonoppervlakte 136 m2
  • Status Status Verkocht

Omschrijving

Heerlijk, licht en open 5-kamerappartement van ruim 131 m² midden in het populaire Amsterdam Zuid. De woning maakt onderdeel uit van een onlangs hoogwaardig gerenoveerd complex "Residence Clio". Hier is een zestal woningen gerealiseerd welke stijlvol zijn gerenoveerd met behoud van het authentieke karakter. Het complex is voorzien van een LIFT en de woningen zijn geheel gelijkvloers.

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

LIGGING:

De Cliostraat is een rustige, kindvriendelijke zijstraat van de Beethovenstraat. In de directe nabijheid treft u diverse (lagere) scholen en een grote diversiteit aan winkels, restaurants en cafe's. De bereikbaarheid is perfect, zowel met eigen als met openbaar vervoer. Binnen enkele minuten rijden zit u op de Ring A10. Op de fiets bent u binnen 5 minuten in het Vondelpark of in de populaire buurt de Pijp!

INDELING:

Gemeenschappelijk entree voor 5 woningen. Het trappenhuis bevat zowel een trap als een lift, waardoor alle woningen gemakkelijk te bereiken zijn. De voordeur bevindt zich op de eerste verdieping, hal met toegang tot de meeste vertrekken. De zeer ruime woonkamer / open keuken is vanuit de hal te bereiken via de twee openslaande deuren. Door de hoekligging van het appartement en de vele ramen is de lichtinval maximaal. Er is tevens een balkon welke uitzicht biedt op de binnentuinen. De keuken heeft een kookeiland en is van alle gemakken en inbouwapparatuur voorzien zoals een combi-oven, grote koelkast met vriezer, vaatwasser, 4 pits inductieplaat, quooker en wijnklimaatkast.

Via de woonkamer en tussenkamer is de hoofdslaapkamer te bereiken. Deze hoofdslaapkamer heeft een aangrenzende luxe badkamer die voorzien is van inloopdouche, bidet, ligbad en dubbele wastafel en biedt tevens toegang tot een aparte ruimte met aansluiting voor wasmachine en droger.

De centrale hal in de woning biedt toegang tot twee ruim bemeten slaapkamers met genoeg ruimte voor zowel een tweepersoonsbed als een kledingkast. Eén van de twee slaapkamers heeft tevens toegang tot hetzelfde balkon als eerder benoemd. De tweede badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een inloopdouche. Apart toilet met fontein.

Het geheel is hoogwaardig en tijdloos verbouwd. In de gehele woning ligt een eikenhouten visgraat vloer!

BIJZONDERHEDEN:

- Woonoppervlak 130.7 m2 (NEN-2580);
- Hoogwaardig gerenoveerd;
- Lift;
- 3 slaapkamers, 2 badkamers;
- Dubbelglas;
- Vloerverwarming;
- Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam (Alg.vw. 1994);
- Einde tijdvak 31-12-2051;
- Canon zal ca. € 1.200,= per jaar worden (onder voorbehoud);
- Project notaris: HamansBlocks;
- Onder voorbehoud splitsing in appartementsrechten;
- Kleine VvE (in oprichting).

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.