Bankstaete Dorpsstraat 1

Mijdrecht

Vanaf: €379.000 k.k.
Te koop tijdens renovatie
04 dorpsstraat 1.jpg
06 Aankoop.jpg
07 IMG_20191016_092050.jpg
01 Woonholland - Mijdrecht_ap1_wk -high res.jpg
03 Woonholland - Mijdrecht_ap10_wk-high res.jpg
02 Woonholland - Mijdrecht_ap13_wk-high res.jpg
05 parkeerterrein.jpg
08 IMG_20191016_094256.jpg
09 IMG_20191016_094613.jpg
10 IMG_20191016_092759.jpg
11 IMG_20191016_093239.jpg
 • Type woning Type woning Penthouse
 • Kamers Aantal kamers 4
 • Woonoppervlakte Woonoppervlakte 49 m2
 • Status Status Te koop tijdens renovatie

Omschrijving

In het centrum van Mijdrecht wordt het voormalige ABN-AMRO bankgebouw op de levendige hoek Dorpsstraat/Bozenhoven/Prinses Beatrixlaan duurzaam getransformeerd naar appartementen. Het project omvat 5 verschillende koopappartementen. Ook komen er 4 penthouses op de nieuw te bouwen 2e verdieping en een commerciële ruimte op de begane grond. De binnenzijde van het gebouw wordt volledig opnieuw ingedeeld en in nieuwbouwkwaliteit afgewerkt. De buitenzijde krijgt een nieuwe gevel. Hiermee wordt er een nieuwe invulling aan een oude functie gegeven en combineert ‘Bankstaete’ zo het comfort van nieuwbouw, met de duurzame kenmerken van transformatie.

Het project ‘Bankstaete’ is gelegen op de hoek van de Dorpsstraat en de Prinses Beatrixlaan. De Dorpsstraat is de hoofdwinkelstraat in het dorpscentrum, met winkels zoals Xenos, Action, Blokker en HEMA. Ook kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht bij Albert Heijn en Aldi. Naast uw eventuele parkeerplaats op eigen terrein, is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, waar u zowel gratis als met blauwe kaart kunt parkeren. Er zijn voldoende scholen, sport en zorgcentra in de omgeving.

Ondanks het feit dat "Bankstaete" midden in het centrum is gelegen, vindt u voldoende groen in de directe nabijheid. De Vinkeveense Plassen bieden de mogelijkheid om te varen, zwemmen of genieten van het prachtige uitzicht. Door de centrale ligging en de aanwezigheid van goede uitvalswegen naar onder meer de A2 (10 rijbanen) zijn plaatsen als Amsterdam en Utrecht uitstekend bereikbaar. De waterrijke en groene omgeving waarin Mijdrecht ligt maakt de ligging nog aantrekkelijker.

Bijzonderheden:

 • er is een parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein separaat te koop
 • appartementencomplex voorzien van lift
 • gelegen op eigen grond
 • gelegen aan de hoofdwinkelstraat van Mijdrecht
 • openbaar vervoer op loopafstand
 • aantrekkelijke en centrale ligging
 • voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig (blauwe zone)
 • uitvalswegen binnen enkele minuten bereikbaar

Autominuten:

Amsterdamse Zuidas - 24 min.
Amsterdam Centrum - 31 min.
Stadshart Amstelveen - 24 min
Schiphol - 23 min.
Utrecht Centrum - 28 min.

Disclaimer

Deze informatie maakt geen onderdeel uit van de contractstukken. Ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, kunnen aan de afgebeelde tekeningen, artist impressies, foto’s en teksten geen rechten worden ontleend. Alle wijzigingen in tekst en illustraties zijn voorbehouden aan WoonHolland.

Deze informatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld naar de gegevens en tekeningen van de architect en adviseurs van dit plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van geringe architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen die kunnen voortkomen uit nadere eisen, wensen en goedkeuringen van overheden en/of nutsbedrijven.

Plattegronden